Een mondkapje zal voorlopig een onderdeel zijn van de coronamaatregelen, zeker met de huidige ontwikkelingen, waarbij het advies ook geldt voor het dragen van een mondkapje in winkels.. Het is zeker ook een extra bescherming voor u, uw personeel en uw klanten. En wat is nu gastvrijer dan een mondkapje met opdruk, of het nu het bedrijfslogo is of een leuke tekst.

Maar ook is een mondkapje op dit moment het meest gevraagde artikel en is het ook een mooi moment om via een bedrukt mondkapje reclame voor uw bedrijf te maken.

Mondkapjes met print

Dit enkellaagse mondkapje bedekt neus en mond. Door de mondkapjes te voorzien van een unieke print, heeft ieder mondkapje z’n eigen uitstraling. Er zijn namelijk meer prints per bestelling mogelijk.

Comfort mondkapje

Dit comfort mondkapje is gemaakt van een polyester stof en is NIET voor medisch gebruik! De polyester stof voldoet aan het OEKO-TEX 100 klasse II certificaat, dit houdt in dat het geschikt is voor toepassing op de huid. We adviseren om het mondkapje voor het eerste gebruik en na ieder gebruik te wassen op 60 graden.

Hoe te bestellen?
U kunt de mondkapjes bij ons bestellen door een mailtje te sturen met uw voorkeur en eventueel al uw logo of tekst. Wij maken dan een digitale proef ter goedkeuring.

AfnamePrijs
Vanaf 50 stuks€ 5,00 per stuk (excl. BTW)
Vanaf 100 stuks€ 4,75 per stuk (excl. BTW)
Vanaf 150 stuks€ 4,50 per stuk (excl. BTW)

LET OP - Deze stoffen mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en hebben geen CE-keurmerk. Ze bieden daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke en niet medische doeleinden te gebruiken.